Жива земя
Здрави хора
bgenittrroel
Обадете се на: 0700-11-373

Библиотека

Terra-Organica-libraryВ нашата Библиотека ще се опитаме да дадем полезни материли и препратки за компостиране, отглеждане на калифорнийски червеи и много полезни „зелени“ идеи за един по-здравословен начин на живот.

Cheap and Easy Worm Bin! или Как да си направим лесно компостер
Лесно ръководство как бързо и лесно с подръчни материали да си направим компостер.
Worm Your Way into Composting
A learn step-by-step how to make your own worm bin put together by the Pennsylvania Department of Environmental Protection (DEP) They have more info on Compost Link here.
Vermicomposting: at How to Compost.Org
За всички, от начинаещи до експерти, този сайт дава полезна информация за широк кръг от въпроси касаещи компостирането и вермикомпостирането, включително използването на продукти от търговската мрежа за подобряване качествата на Вашия компост.
Worms Eat My Garbage
Една от най-известните книги за компостиране с калифорнийски червеи, писана от една от доайенките на вермикомпостинга – Мери Апелхоф (Mary Appelhof) през 1982 година и предназначена за деца и техните родители. Със своите 50 илюстрации, тя не само разказва увлекателно за света на червеите, но и запалва малките си читатели за идеята на разделното събиране и компостиране на органички отпадъци.

Последно от блога

Последно от фейсбук

За контакти

Вашето име: (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

captcha