Жива земя
Здрави хора
bgenittrroel
Обадете се на: 0700-11-373

Нашата Mисия

Ние сме зелени. Ние сме отдадени. Ние сме мотивирани.

Quisque tincidunt suscipit nisl, id euismod lacus aliquam at. Nam nunc metus, pharetra nec purus et, pellentesque. Gravida rutrumcongue urna. Sed ut eros eget lorem rhoncus elementum.

01

Ние сме
Тера Органика БГ – динамична и бързоразвиваща се компания в областта на Управление на органичните отпадъци. Ние сме обикновени хора обединени от необикновена мисия.

02

Нашата Мисия
„Жива земя – Здрави хора“ отразява нашата мисия, нашият стремеж. Като вдъжнем нов живот на земята, да помогнем на всички хора да живеят по-здравословно, по-дълго и да посрещат всеки ден с усмивка. Защото Живота е хубав!

03

Нашата Цел
Да ограничим замърсяванията на Земята, чрез процеса на рециклиране на органичните отпадъци; Да вдъхнем нов живота на земята, чрез продуктите ни, така че всички ние да се храним по-здравословно, да живеем по-дълго и по-щастливо..

04

Нашето верую
Ние вярваме, че не всичко е загубено. Земята може да бъде преродена, ако всеки един от нас и помогне с малко, всеки ден.

05

Нашите Продукти
Всички продукти, които произвеждаме, внасме и продаваме са сертифицирани и отговарят на стандартите за био и еко продукти.

06

Нашата Отговорност
Ние съзнаваме своята отговорност пред нашите деца. Затова ще отделяме част от нашата печалба за нови насаждения в околната среда, за обучения по екология и компостиране в училищата, ежемесечно ще правим семинари по рециклиране и компосиране на органични отпадъци.

Усмихнете се! Защото Живо е хубав!

Quisque tincidunt suscipit nisl, id euismod lacus aliquam at. Nam nunc metus, pharetra nec purus et, pellentesque. Gravida rutrumcongue urna. Sed ut eros eget lorem rhoncus elementum.

Ако вие споделяте нашата философия или симпатизирате на нашата мисия, то ние търсим съмишленици, партньори и доброволци. Ние търсим приятели!

Станете наш приятел!

Тера Органика БГ не е поредната биоферма за калифорнийски червеи. За нас този проект е със социално значение и е само началото. Ние сме хора обединени от идеята да бъдем движеща сила в рециклирането на органични отпадъци.Ние искаме да създадем общество, в което са обединени хора, чиято цел е чрез предоставяне на познания, съвети, обучения, семинари, уебинари да помогнем на семейства, училища, кафенета и ресторанти, учреждения да минимализират изхвърлянето на отпадъци, да се научат да рециклират за да може всички да живеем в един по-чист, по-зелен свят!

Ние сме мотивирани от бъдещето на нашите деца, ние искаме да им оставим един по-чист, по-зелен и по-добър свят. Ние сме мотивирани от бъдещето на Земята – ние, хората, построихме заводи, които унищожиха въздуха, водата и земята. Защо сега очакваме някои друг да дойде и да оправи тези щети? Ние сме тези, които трябва да поемат своята отговорност и възстановят стореното. Защото още има време! Големите промени започват, когато милиони хора по света променят по малко своите пагубни навици. Да отидеш на работа с колело, да изгасиш ненужно светещите крушки, да събираш разделно отпадъците, да компостираш, да купиш домати от местен производител или просто да се усмихваш по-често. Всичко това не ни коства нищо, освен добро желание. Нека всеки направи своите малки крачки, за да може всички да изврвим дългият път към един по-добър свят!

Ако вие споделяте тези наши мисли и искате да направите нещо днес – обадете ни се, ние търсим приятели!

Ние търсим:

Търговски представители

Изпратете вашето CV тук
Важи до 14.09.2014

Дистрибутори

Предприемачи с опит в дистрибуцията на продукти за земеделие, градини, хоби, които вярват че заедно можем да помогнем на Земята, да помогнем на себе си!

Доброволци

Съмишленици, споделящи нашата мисия и идеали, които да работят заедно с нас по проекти за обучение на деца и родители по теми като рециклиране, разделно събиране на отпадъци, компостиране.

Последно от блога

Последно от фейсбук

За контакти

Вашето име: (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

captcha